Ventilatoare pentru acoperisuri Pompe Centrifuge Pompe centrifuge pentru apă reziduală şi alte lichide încărcate cu fibre lungi şi suspensii solide Pompe centrifuge cu dublu flux Motoare electrice Pompe Submersibile Pompe centrifuge monoetajate standardizate conf. DIN 255 Grupuri de pompare Pompe verticale imersate pentru lichide corosive Pompe pentru lichide alimentare şi corosive Pompe cu palete flexibile Pompe dozatoare cu piston / membrana
Categorii

Pompe industriale


icon-telefon

Contact

Adresa:

STR. VERII 36D, BRAGADIRU, JUD. ILFOV

021.250.01.31


sagetica

Pompe submersibile pentru ape reziduale si namol

sagetica

Descriere Pompe submersibile pentru ape reziduale si namol:

Pompe submersibile, fabricatie Zenit Europe, pentru ape reziduale si namol. Gama de pompe pentru ape reziduale include: pompe submersibile cu rotor retras (Vortex), cu rotor deschis monocanal sau multicanal, cu rotor inchis monocanal sau bicanal, submersibile cu tocator, cu rotor deschis acoperit cu Vulkollan (poliuretan cu rezistenta mare la uzura prin abraziune), pentru lucru in conditii foarte grele (mine, industria ceramica, etc.). Aceste pompe pot fi prevazute cu dispozitiv de cuplare rapidă, ideal pentru instalaţii fixe, deoarece permit intervenţii şi curăţare uşoare fără a goli rezervorul de colectare a lichidului sau a desface şuruburi. La electropompele unde este valabilă această opţiune, se procedeaza astfel: - poziţionaţi suportul şi prindeţi pe fundul rezervorului cu ştifturi şi şuruburi; - Instalaţi conducta de refulare cu supapă de sens şi robinet; - Două şine de ghidare în suport, fixându-le la partea de sus cu consolă (furnizate de fabricant) care asigură alinierea corectă. Electropompa poate fi coborâtă în locaş (bazin, rezervor), utilizând un lanţ galvanizat sau frânghie ataşată urechilor de ridicare de la partea de sus a motorului, utilizând şinele pentru ghidare, şi cuplată perfect pe suport.


sagetica

Tip rotor:

squaremonocanal, bicanal, vortex, cu tocător

sagetica

Domenii de functionare:

squareDebite 1 ÷ 1224 m3/h;
squareInaltimi de pompare 60 ÷ 2 mCA;
squarePuteri motoare 0.25 ÷ 37 kW;
squareTuratii 950, 1450, 2900 rpm.

sagetica

Conditii de functionare:

squareTemp. lichid pompat max. 40 grade Celsius; functionare intermitenta 80 grade C
squareDiametru particule in suspenie max. 140 mm;
squareNumar de porniri / ora max. 20 in functie de puterea motorului

sagetica

Materiale de executie:

squarefontă înalt aliată, oţel inoxidabil, bronz, alamă, policarbonat.

sagetica

Domenii de aplicatie:

squareAbatoare, industrii, construcţii, staţii de epurare, irigaţii, minerit, centrale electrice, rafinării, domeniu naval, etc.

Imagini pentru Pompe submersibile pentru ape reziduale si namol:


Umbra jos