Pompe pentru butoi Pompe centrifuge pentru lichide foarte corosive Pompe centrifuge de proces pentru chimie Pompe centrifuge monoetajate standardizate conf. DIN 255 Pompe submersibile pentru ape reziduale si namol Pompe manuale de butoi Vane, Vane Fluture, Electrovane Fluture Variatoare de turatie Grupuri de pompare Pompe de vid Pompe centrifuge multietajate Pompe verticale imersate, pentru apa
Categorii

Pompe industriale


icon-telefon

Contact

Adresa:

STR. VERII 36D, BRAGADIRU, JUD. ILFOV

021.250.01.31


sagetica

Pompe submersibile pentru foraje

sagetica

Descriere Pompe submersibile pentru foraje:

Pompe submersibile pentru foraje cu diametre de 4”, 6”, 8”, 10”, 12”, 14”; de fabricatie Saer Elettropompe, pentru alimentare cu apa, pentru montaj in bazine sau puturi. Functionare posibila cu convertizor de frecventa. Pozitie de montaj in bazin: verticala sau orizontala. Producator Saer Italia. Avantaje: echipamente cu fiabilitate ridicata, cu conditia respectarii instructiunilor din manualul tehnic. destinate ridicarii, presurizarii si pomparii apei in retelele de alimentare cu apa, pentru alimentarea cu apa a rezervoarelor, autoclavelor, grupuri de pompare si antiincendiu, si sisteme de irigatie, si pot fi montate în puturi, rezervoare sau bazine naturale.


sagetica

Domenii de functionare:

squareDebite 0.3 ÷ 600 m³/h;
squareInălţimi de pompare 606 ÷ 4 mCA;
squarePuteri motoare 0.37 ÷ 250 kW;
squareTuraţii 2900 rpm.

sagetica

Conditii de functionare:

squareTemp. lichid pompat max. 30°C;
squareConţinut de nisip max. 50 g/m³;
squareNumăr de porniri / oră max. 20 în funcţie de puterea motorului

sagetica

Materiale de executie:

squarefontă înalt aliată, oţel inoxidabil, bronz, alamă, policarbonat.

sagetica

Domenii de utilizare

squareAlimentări cu apă potabilă şi industrială, aplicaţii civile şi industriale, instalaţii antiincendiu, sisteme sub presiune şi irigaţii.

Imagini pentru Pompe submersibile pentru foraje:


Umbra jos