Pompe submersibile pentru ape reziduale si namol

Pompe submersibile Zenit Europe, pentru ape reziduale si namol.

Gama de pompe pentru apa reziduala include: pompe submersibile cu rotor retras (Vortex), cu rotor deschis monocanal sau multicanal, cu rotor inchis monocanal sau bicanal, submersibile cu tocator, cu rotor deschis acoperit cu Vulkollan (poliuretan cu rezistenta mare la uzura prin abraziune), pentru lucru in conditii foarte grele (mine, industria ceramica, etc.).

Aceste pompe pot fi prevazute cu dispozitiv de cuplare rapidă, ideal pentru instalaţii fixe, deoarece permit intervenţii şi curăţare uşoare fără a goli rezervorul de colectare a lichidului sau a desface şuruburi. La electropompele unde este valabilă această opţiune, se procedeaza astfel: - poziţionaţi suportul şi prindeţi pe fundul rezervorului cu ştifturi şi şuruburi; - Instalaţi conducta de refulare cu supapă de sens şi robinet; - Două şine de ghidare în suport, fixându-le la partea de sus cu consolă (furnizate de fabricant) care asigură alinierea corectă. Electropompa poate fi coborâtă în locaş (bazin, rezervor), utilizând un lanţ galvanizat sau frânghie ataşată urechilor de ridicare de la partea de sus a motorului, utilizând şinele pentru ghidare, şi cuplată perfect pe suport.

Pompele pot fi livrate cu tablouri electrice de comanda si protectie, complet echipate.

Domenii de functionare:

Debite = 1 ÷ 1224 m3/h;

Inaltimi de pompare = 60 ÷ 2 mCA;

Puteri motoare = 0.25 ÷ 37 kW;

Turatii = 950, 1450, 2900 rpm;

Eficienta motor = IE2, IE3

Conditii de functionare:

Temperatura lichid pompat = max. 40 grade Celsius;

Diametru particule in suspenie = max. 140 mm;

Numar de porniri / ora = max. 30, in functie de puterea motorului;

Variante constructive: imersata sau in camera uscata;

Sistem anticolmatare (ACS – anti-clogging system

Tip rotor: monocanal, bicanal, multicanal, vortex, cu tocator

Materiale pompe: fonta inalt aliata, otel inoxidabil, bronz, alama, policarbonat.

Domenii de utilizare:

Pompe submersibile pentru ape reziduale: utilizare in abatoare, industrii, constructii, statii de epurare, irigatii, minerit, centrale electrice, rafinarii, domeniu naval, etc.

SERIA ZUG UNIQA

SERIA GREY